به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین کلانتری در این آیین با بیان اینکه تامین زیرساخت های نواحی شهرک های صنعتی استان از جمله این تفاهمنامه است افزود: این تفاهمنامه در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، توسعه متوازن منطقه ای و استفاده حداکثری از ظرفیتها و توانمندیهای بخش خصوصی و کمک های شرکت های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شده است.
استاندار به احداث سوله های کارگاهی برای راه اندازی شرکت های دانش بنیان در ۹ شهرستان و در اختیار قراردادن زمین رایگان مناسب به متقاضیان سرمایه گذاری در مناطق محروم استان اشاره کرد و افزود: براساس این تفاهمنامه برای تامین منابع زیرساخت نواحی و شهرک های استان هیچ مشکلی نداریم.
به گفته استاندار برای تامین منابع زیرساخت شهرک های صنعتی استان در مرحله اول ۵۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد افزود: همچنین برنامه هایی برای توسعه شهرک ها و نواحی صنعتی با تامین اعتبار ۵۰ درصد سهم استان و ۵۰ درصد سهم شهرک های صنعتی کشور در نظر گرفته شد.
کلانتری یادآور شد: هم اکنون در استان ۵۳ واحد تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در مرحله احداث سوله است که ۱۵ واحد آن در حال نصب دستگاه می باشند.
استاندار تصریح کرد: خوشبختانه در این استان تنها سه واحد تولیدی در تملک بانک قرار دارد که پایین ترین درصد نسبت به میانگین کشوری را در این خصوص داریم.
کلانتری یادآور شد: سال گذشته ۳۵ واحد راکد استان وارد چرخه تولید شد که رتبه خوبی در میانگین کشوری است.
وی ابراز داشت: ۱۳۵ میلیون ریال در سال قبل از محل منابع داخلی شهرک های صنعتی کشور به این استان اختصاص داده شد که مبلغ بالایی است.
رئيس هيات مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران هم گفت: سال گذشته در کهگیلویه و بویراحمد ۳۵ واحد راکد احیاء شد که عدد خوبی است و امید است سال جاری نیز همین روند ادامه داشته باشد.
رسولیان افزود: تفاهمنامه ای با شورای هماهنگی بانکها امضاء شده که واگذاری با پرداخت نقدی و تخصیص ۵ ساله اتفاق بیفتد.
به گفته معاون صنعت، معدن و تجارات، امسال بسته مشوقی برای واحدهای مستقر در شهركها و نواحی صنعتی تدوین شده كه چنانچه طرحهای صنعتی درحال ساخت و ساز بتوانند پیش از موعد مقرر به بهره برداری برسند از ۳۰ درصد معافیت برخوردار می شوند.
رسولیان اظهار داشت: در مناطق محروم استانهای مختلف کشور ۵۰ درصد تخفیف را برای سرمایه گذاران قائل می شویم تا آمایش سرزمینی و توازن صنعتی عملیاتی شود.
وي بیان کرد: سال گذشته ۱۳.۵ میلیارد تومان از منابع داخلی به کهگیلویه و بویراحمد اعطاء و به توسعه صنعت این استان کمک شد.
براساس این تفاهمنامه ۹ واحد صنعتی و نهاد اقتصادی استان شامل آلومينای ايران، بهنوش گچساران، آهك هيدراته چرام، پتروشيمي دهدشت، سيمان مارگون، پتروشيمی گچساران، سيمان ياسوج، نماسازان مرواريد دهدشت و سينره ياسوج بهعنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستانهای چرام، گچساران، كهگيلويه، مارگون و بويراحمد متعهد شدند تا با توانمند سازی جوامع محلی، آنها را در فرآیند تولید مشارکت داده و با ایجاد تشکلهای مردم نهاد، ظرفیتهای مناطق روستایی هدف را در مسیر توسعه هدایت کنند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد:
۹ تفاهمنامه با حضور استاندار كهگيلويه و بويراحمد و معاون وزير صنعت، معدن و تجارت
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: تفاهمنامه چند جانبه در چارچوب اقتصاد مقاومتی بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و ۹ واحد صنعتی در ۹ شهرستان و دستگاه اقتصادی استان با حضور کلانتری استاندار و رسولیان رئیس سازمان صنايع كوچک و شهرکهای صنعتی ايران منعقد شد.
نظر شما